Hirdetés

Olyan funkciót kaphat a Starfield, ami más sci-fi szerepjátékokból hiányzik

|

A Starfield egyik korábbi fejlesztője mesélt a Bethesda ambiciózus projektjéről.

Hirdetés

Kevéssel ezelőtt kimondottan izgalmas pletykák keltek szárnyra a Bethesda égisze alatt formálódó ilyen-olyan projektek kapcsán, de ha a szilárd tényeknél maradunk, akkor jelenleg mindössze a MachineGames-féle Indiana Jones, az Arkane műhelyében készülő Redfall, továbbá a Deathloop (szintén az Arkane-től) és a Ghostwire: Tokyo majdani xboxos változatait vehetjük úgy ahogy biztosra.

Na és persze a The Elder Scrolls VI-ot, valamint a felsoroltak közül egyedüliként megjelenési dátummal is rendelkező (2022. november 11.) Starfieldet. Utóbbi hosszú idő után a Bethesda elsődleges fejlesztőcsapatának első igazi újdonsága, és mint azt tudjuk, a világűr egy szeletének a felfedezésére fókuszál. Viszont úgy tűnik, hogy olyasmit is tud mutatni a témában, amit például a Mass Effect széria, vagy a The Outer Worlds nem.

Hirdetés

Egy Hevy008 néven tevékeny, önmagát a Bethesda Game Studios egykori fejlesztőjének mondó ResetEra-felhasználó ugyanis érdekes információkat osztott meg a Starfieldről. Állítása szerint a Bethesda biztonságos munkahely, Todd Howard pedig karizmatikus vezető, de az alighanem mindenki számára érdekesebb, hogy a játék egészen jól néz ki a fejlesztett bevilágításnak köszönhetően - de azért nem éri el a Horizon: Forbidden West szintjét, továbbá ő maga nem rajong a Creation Engine 2.0-ért.

Ezen kívül azt is megemlítette, hogy olyan sok a tartalom a játékban, hogy valószínűleg egy részét ki kell majd vágni, máskülönben nem lehet tartani a kitűzött megjelenési dátumot, nem is beszélve egy nyárra tervezett bétáról. Azzal pedig, hogy milyen élményt nyújt a lövöldözés, elégedett; a repülést szörnyűnek tartja, de szerinte lesznek olyanok, akik élvezni fogják.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt eddig is tudtuk, hogy lesz saját űrhajónk a játékban, ám a Bethesda még egyetlen alkalommal sem utalt rá, hogy azt ténylegesen vezérelni is tudjuk. Amennyiben Hevy008 állítása igaz, akkor megszegte az NDA-t egy mostanáig titkolt mechanika leleplezésével, és ez bizony következményekkel járhat, mint arra többen is felhívták a figyelmét, mire észbe kapott és törölte fiókját. Később a Bloomberg újságírója, Jason Schreier kapcsolatba lépett vele, így meg tudta erősíteni, hogy az illető tényleg az, akinek kiadja magát, tehát az általa elmondottak jó eséllyel megfelelnek a valóságnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)