Hirdetés

Olyan hibát találtak a Star Wars Jedi: Survivorben, amire az egyetlen megoldás a játék újrakezdése

|

Úgy tűnik, nem tesztelték elég alaposan a Respawn Entertainment játékát.

Hirdetés

Egyre nyilvánvalóbb, hogy túl korán vették ki a Star Wars Jedi: Survivort a baktatartályból, mert nem elég, hogy a PC-s változat az optimalizálatlansága miatt már fel is iratkozott a 2023-as szégyenfalra egy sor másik tripla A-s játék mellé, még egy csúnya game-breaking bug is borzolja a kedélyeket. Nem érint mindenkit, de aki találkozik vele, az kezdheti elölről a kalandot.

Kész szerencse, hogy még a viszonylag korai szakaszban jön elő, úgy két-három órával kezdés után, attól függően, hogy mennyire gyorsan haladunk a végigjátszással. A továbbiakban enyhén spoileresen folytatjuk, ezért ha zavarnak az ilyesmik ne olvassatok tovább.

Hirdetés

Tehát ahogy említettük, a szóban forgó game-breaking bug a történet korai szakaszában keserítheti meg a balszerencsés játékosok életét, méghozzá a Koboh bolygón. Azt követően, hogy Cal Kestis maga mögött hagyja a Chamber of Duality nevű helyszínt a lifttel, lehetőségünk nyílik meditálni, amit semmiképp sem szabad elmulasztani. Ha mégis így tennénk, de elhaláloznánk még mielőtt egy másik meditációs körhöz érnénk, akkor a kamrában térünk magunkhoz, és azt fogjuk tapasztalni, hogy sem a lift, sem a gyorsutazás nem működik. Kiút és másik mentett állás híján egyet tehetünk, elölről kell kezdenünk a kalandot. Már ha lesz hozzá kedvünk még ezek után. Az a játékos ugyanis, aki felfedezését megosztotta a többiekkel a Redditen, már nem kívánja folytatni, inkább a pénzét szeretné visszakapni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)