Hirdetés

Olyan játékokat vehetsz most meg olcsón, amikben a közelharc a lényeg

|

Most piszkosul jó áron húzhatunk be Mortal Kombat, Chivalry és Nickelodeon játékot is.

Hirdetés

A Humble Bundle előfizetői egy remek lövöldét (Deathloop), egy érdekes horrort (The Dark Pictures Anthology: Little Hope), egy különleges fantasy stratégia-RPG-t (Disciples: Liberation) és számos más címet is bezsebelhetnek ebben a hónapban, de azok sem maradnak hoppon, akik nem szeretnének még egy havi szolgáltatásra rábólintani, továbbra is vannak külön csomagok. 

Még mindig beszerezhetünk például fillérekért egy rakás kiváló szerepjátékot, valamint van egy másik bundle is, amely kifejezetten azokat célozza meg, akik szeretik közelről gyepálni az ellenfelet. 

Hirdetés

A Melee Mayhem csomag magába foglalja a középkori kaszabolós Chivalry 2-t és Mordhaut, az indie kaland Song of Iront, a Spongyabobékat felvonultató Nickelodeon All-Star Brawl-t, az emlékmachinációs Chronicont és a beat'em up műfajt gyarapító River City Girls-t, valamint három kupont is (90% a Mortal Kombat 11 Ultimate tartalmakat összefogó bundle-ből, valamint 10% kedvezmény a River City Girls Zeróból és River City Girls 2-ből is).

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Aki a teljes felhozatalt szeretné, annak nagyjából 10 ezer forintot kell rászánnia, míg a Chivalry 2 nélküli pakk 5300 forintba kerül. Ezúttal is van lehetőség másokon segíteni a vásárlással, a kiemelt szervezet továbbra is a természeti katasztrófák utáni életosztással foglalkozó World Central Kitchen. És mi lehet jobb, mint úgy lootolni, hogy közben jótékonykodunk is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)