Hirdetés

Olyan komoly hibát hozott az új Returnal patch, hogy azonnal vissza is kellett vonni

|

Ha valakinél felütötte a fejét ez a bug, akkor a fejlesztők szerint az újabb javításig inkább tegye félre a Returnalt.

Hirdetés

A Returnal nem túl könnyű játék, de most éppen sikerült még egyet tekerni a játékosok idegszálain. Szerda délután élesedett egy új patch, a tapaszt viszont mindösszesen két órával annak élesítése után vissza kellett vonni, annyira szétbarmolta a játékot, sikeresen előidézett a mentéseknél egy game-breaking hibát. A fejlesztők visszatekerték az idő kerekét, és újra a játék 1.3.1-es verzióját tették meg alapértelmezettnek.

Azoknak a játékosoknak azonban, akiket érintett a hiba, amit a 1.3.3-as patch időzett elő, nem volt mit tenniük, törölniük kellett az egész játékot, majd újra letölteni azt a PS Store-ból.

Hirdetés

Ha hiba egyébként egy "something went wrong.(CE-100028-1)" üzenettel tudatta kedves jelenlétét a játékosokkal, hogy baj van. Volt, akinél ez minden szobában, minden ölés után, valamint minden tárgyfelvételnél újra és újra felugrott. Nem mellékesen a meghibásodott mentéseket a felhőbe sem lehetett feltölteni.

A fejlesztők tegnap éjjel posztoltak arról, hogy a javítás pár óra múlva megérkezik, azt tanácsolták a játékosoknak, hogy ha érintette őket a hiba (tehát felugrott nekik a fenti hibaüzenet), akkor inkább várják meg az új patchet, addig ne folytassák a kalandot. Vagyis ne kezdjék újra, értitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)