Hirdetés

Olyan népszerű lett a Battlefield 4, hogy növelni kell a szerverkapacitást

|

A Battlefield 2042 bejelentését követően rengetegen kedvet kaptak az előző modernkori Battlefieldhez.

Hirdetés

Ha valakinek kedve támad pótolni a Battlefield sorozat részeit, könnyen megteheti: csak egy EA Play vagy egy Xbox Game Pass Ultimate előfizetés kell, melyek közül előbbi egy hónapra alig több egy ezresnél, utóbbi pedig az új és előfizetésüket épp szüneteltető tagoknak 300 Ft most 3 hónapra. Azoknak sem kell mélyen a zsebükbe nyúlni, akik örökre megtartanák a játékokat, egy-egy leárazás során nagyon olcsón be lehet őket húzni, sőt, az Amazon Prime Gaming előfizetői ingyen behúzhatják még június 21-ig.

A Battlefield 2042-t június 9-én leplezték le, és mivel a közeljövőben fog játszódni, sok mindenben hasonlít majd a 2013-as Battlefield 4-re. Érthető, hogy a játékosok ezt vették most elő.

Hirdetés

Az EA oldalán a Straatford néven ismert közösségi menedzser elmondta, az Egyesült Államok nyugati régiójához tartozó szervereken jelentősen megnőtt a várakozási idő, így megnövelték a szerverkapacitást. A többi régió elvileg okés, de világszerte láthatóan sokkal többen játszanak a Battlefield 4-gyel, mint egy-két héttel ezelőtt.

Bár a játék nem csak Steamen keresztül érhető el, a SteamCharts mérései szerint míg májusban 3408 volt az egyszerre játszók maximális száma, most már 11714, sőt, a Battlefield 1-nél 7158-ról 14829-re nőtt ez a szám. A Battlefield V már február óta egyre jobban fut.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)