Hirdetés

Olyan pusztítást hoz a Company of Heroes 3, amilyet még nem láttunk a sorozatban

|

A Relic legújabb fejlesztői videója bemutatja, hogy mennyire lesz rombolható a környezet a játékban.

Hirdetés

A Relic Entertainment a Sega teljes támogatásával komoly erőkkel dolgozik azon, hogy megalkossa minden idők legjobb Company of Heroes játékát, a Földközi-tenger medencéjét megcélzó harmadik rész esetében pedig minden adott ahhoz, hogy ez össze is jöjjön a csapatnak.

Az Essence 5 grafikus motor erejével, az élethűbb összecsapásokkal, a kibővített taktikai repertoárral és a vadonatúj dinamikus kampánnyal egészen új szintre emelődik a stratégiázás, ehhez azonban elengedhetetlen, hogy a játékmenet korhű és valósághű legyen, amennyire csak engedik a videojátékos keretek. 

Hirdetés

Az előző két Company of Heroes játékban is a koncepció részét képezték az amortizálódó, leomló épületek, és ezeket az elemeket a harmadik felvonás esetében sem szeretné nélkülözni a Relic, sőt: a cél, hogy megmutassa az egyes csatákban bekövetkező pusztítások mértékét. 

"Az első dolog, amit az emberek észrevesznek majd a Company of Heroes 3 pusztításánál, az az, hogy mennyire valósághű." 

- mondta el Patric Lopetrone, a fejlesztőcsapat egyik környezetért felelős művésze, aki szerint a legfőbb változás a valódi fizikai törmelékek esetében lesz megfigyelhető, ezek ugyanis valós geometriájú törmelékdarabokat eredményeznek majd, szemben az előző projektek FX-es megoldásával.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Lopetrone szerint a fizikát az épületek egészére alkalmazták, a realizmusra törekedve pedig a tüzérség által eltalált házak tégla-, habarcs- és vakolatzápor kíséretében robbannak fel. Az épületek jelentős mértékben megsérülhetnek, és végül romhalmaz válik belőlük. Az alábbi tesztvideókban ezeket láthatjátok a gyakorlatban is: 

Konkrét megjelenési dátumot továbbra sem árult el a Relic, de várhatóan valamikor 2022 folyamán fog megjelenni a Company of Heroes 3, kizárólag PC-re (a Steamen keresztül). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)