Hirdetés

Olyan rossz a Madden NFL 23, hogy még a benne szereplő focisták is oltogatják

|

Az EA Tiburon a sorozat legjobbját ígérte, a közönség szerint a viszont abszolút csalódás a végeredmény.

Hirdetés

2022 is épp olyan év, mint a többi. Szeptemberhez közeledve már ezerrel hangolja az EA a játékosokat az éppen aktuális FIFA érkezésére, közben pedig megjelenik a Madden, ami elsősorban az amerikai piacot hivatott megfejni. A FIFA játékokhoz hasonlóan a Madden is minden évben egy halom kritikát kap, amivel nincs is semmi baj, azzal viszont már annál inkább, hogy az idei epizód úgy tűnik, minden eddiginél rosszabbul sikerült. A Steamen feltűnő értékelések, a Metacritic pontszám, de még a profi játékosok véleménye is azt bizonyítják, a minden idők legjobbjának ígért Madden NFL 23 a sorozat legjátszhatatlanabb része.

Még csak az első hetében jár a Madden NFL 23, a közösség azonban már most egy vaskos könyvre elegendő hibát fedezett fel a játékban. A FieldSense névre hallgató technológia elvileg azért felel, hogy még természetesebb és élethűbb legyen a játékmenet, a játékosok egyelőre egyáltalán nem érzik ezt.

Hirdetés

Egy népszerű Madden Youtuber, Matthew "MMG" Meagher arra panaszkodik, hogy 5 másodperces input késés van már a menüben, Warren Saba pedig 0/10-re értékeli a játékmenetet, ami ugyebár idén elvileg minden eddiginél jobban sikerült.

A Madden 23 hemzseg a hibáktól, amik kihatással vannak a karrier módra és a játékmenetre egyaránt. Sokan panaszkodnak arra, hogy játékosok tűnnek el a csapatukból, a mentések akár napokat is visszaugranak az előrehaladásban, a meccseken feltűnő nevetséges és rendkívül bosszantó hibák pedig csak a FieldSense megítélését ássák egyre mélyebbre.

Elég beszédes, hogy maguk az NFL játékosai sincsenek elájulva a Madden NFL 23-tól, Darius Slayton (New York Giants) az első meccse után kiposztolta a Twitterre, hogy könnyedén nyert, de attól a játék még vacak. Mecole Hardman Jr. (Kansas City Chiefs) sem kímélte az EA Tiburon alkotását, szerinte ez lehet minden idők legrosszabb Maddenje.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék PlayStation 5-ös kiadása Metacritic-en 68-on áll a 100-ból, a játékosok azonban 10-ből mindössze 2 pontra értékelik, az Xbox Series X|S-es verzió 71 ponttal büszkélkedhet, miközben a felhasználói értékelés csupán 2,3 pont. PC-n sem jobb a helyzet, leginkább azért, mert egy aktualizált, ám az újításokat nélkülöző kiadást kaptak a rajongók, a Steamen ennek megfelelően a 450 értékelésből 300 negatív. Nagy munka áll tehát a fejlesztést végző EA Tiburon előtt, ha tényleg be akarja váltani azt az ígéretet, mely szerint az idei lesz idők legjobb Madden játéka. Kétséges, hogy egy ennyire elbaltázott rajt után meg lehet-e változtatni az emberek véleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)