Hirdetés

Olyan sokan játszanak PlayStationön a Destiny 2 nem megfelelő változatával, hogy azt már a Bungie sem hagyta szó nélkül

|

Létezik PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadás is a Bungie free-to-play shooteréből, és ez láthatóan összezavarja a felhasználókat.

Hirdetés

A minap érdekes felfedezést tett a Sony által nemrég felvásárolt Bungie: a PlayStation 5-tel rendelkező játékosok egy része - alighanem véletlenül - a Destiny 2 PlayStation 4-es változatát futtatja konzolján, ami azt jelenti, hogy hiába erősebb a hardver, szerényebb látvány és visszafogott képfrissítési ráta mellett hódolnak kedvenc időtöltésüknek.

A stúdió tehát arra bátorítja ezeket a játékosokat, hogy éljenek az ingyenes update lehetőségével, mert csak így tudják érdemben kihasználni konzoljuk erejét, és teljes pompájában élvezni a játékot. Annak az oka, hogy az xboxos közönséget nem kellett hasonló figyelmeztetésben részesíteni, a Smart Delivery funkció, aminek köszönhetően mindig az adott hardverre elérhető legjobb verzió töltődik le.

Hirdetés

A Bungie egyúttal emlékeztette a stadiás játékosokat, hogy 2023. január 18-án leáll a szolgáltatás, tehát ha addig nem viszik át egy másik platformra a cross save lehetőség révén karaktereiket, akkor azoknak örökre búcsút inthetnek. A Google platformja így már nem lesz módja senkinek kipróbálni az ötödik évét taposó Destiny 2 következő nagy kiegészítőjét, a 2023. február 28-án érkező Lightfallt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)