Hirdetés

Olyan új funkcióval bővül a Google Stadia, ami más platformon nem megoldható

|

A jövő héten bekerül a State Share, amivel a Google meg akarja erősíteni a Stadia forradalmi mivoltát.

Hirdetés

Az, hogy szinte hardvertől függetlenül magas minőségben játszhatunk akár a legújabb játékokkal is, önmagában izgalmassá teszi a Google Stadiát, de a fejlesztőknek vannak még ötletei a szolgáltatás felturbózására. A Stream Connect segítségével több játékos játékmenetét egyszerre lehet streamelni különösebb erőfeszítések nélkül, a Crowd Choice pedig szintén a videósoknak kedvez, ennek segítségével a nézők szavazás útján segíthetnek dönteni.

Korábban két további funkciót is beharangoztak: a Crowd Play, amivel a nézők azonnal beléphetnek egy streamer többjátékos meccsébe, jelenleg tesztelés alatt áll, a State Share pedig január 20-án, a Hitman 3-mal debütál.

Hirdetés

Az egyébként más játékokat is támogató funkció lényege, hogy generálhatunk egy linket, és aki rákattint, pontosan azokkal a beállításokkal, ugyanolyan felszereléssel vághat bele egy adott játékba, amit mi is használtunk. Ez úgy is működik, hogy egy screenshottal vagy játékmenet videóval kötjük össze, így azok, akikhez eljuttatjuk rögzített anyagainkat, nem csak nézhetik, ahogy mi játszunk, de kipróbálhatják, ők hogyan teljesítenék az adott pályaszakaszt, kihívásokat.

A Hitman 3-nál például a kezdőpont, a feladatok, a felszerelés és a nehézség csomagolható be így, és nem lesz szükség arra, hogy a játékosok feloldják a más által használt eszközöket, amennyiben azok nekik még nincsenek meg.

A Stadia továbbra is ingyenesen használható, ráadásul új regisztrációnál 30 napnyi Stadia Pro előfizetés is jár.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)