Hirdetés

Olyan Uncharted spin-offot talált ki a Days Gone atyja, amit azonnal játszanánk

|

Jeff Ross a Days Gone 2 elkaszálása után vázolta fel egy Sully-központú Uncharted játék ötletét.

Hirdetés

Hallottunk már pletykát arról, hogy a Days Gone-t fejlesztő Bend Studio egy Uncharted játékon dolgozik, de amíg a Sony ezt be nem jelenti, nem tudhatjuk biztosra, milyen lesz, vagy hogy valóban elkészül-e - láttunk már példát arra, hogy egy-egy projekt a kukában végezte, mielőtt a közönség egyáltalán megismerhette volna.

Azért az mindenképp jó jel, hogy január végén megjelent PS5-re, pár hónapon belül pedig PC-re is megérkezik az Uncharted Legacy of Thieves Collection, ami segít mindenkinek felzárkózni a két legfrissebb részből (sztoriösszefoglaló videónk meg az összes Uncharted játékból).

Hirdetés

Jeff Ross, aki már nem dolgozik a Bend Studiónál, egy a Sacred Symbols+-nak adott interjújában elmondta, hogy miután kiderült, a Sony nem ad zöld utat a Days Gone folytatásának, kitalált egy Uncharted spin-offot.

Elképzelései szerint ennek középpontjában a fiatal, a '70-es években ténykedő Victor "Sully" Sullivan állt volna, aki a tengerészektől megszökve tér át arra az életvitelre, amit a már megjelent Uncharted játékok idejében is él.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Ross arról is mesélt, hogy voltak aggályai, például annak kapcsán, hogy a lövöldözést vissza kellett volna fojtani.

Korábban egyébként a Bend már foglalkozott az Uncharted franchise-zal, ők készítették a Vita egyik legjobb nagy költségvetésű játékát, a Golden Abysst. Kíváncsian várjuk, Ross ötletét dolgozza-e fel a csapat, vagy valami egészen újba fogott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)