Hirdetés

Olyasvalami kerülhet be a World of Warcraftba, amire a rajongók évek óta várnak

|

Adatbányászok kiderítették, hogy a 9.1-es frissítéssel meglepetésre készülhet a Blizzard.

Hirdetés

Több fronton is zajlik az élet a Blizzard MMORPG-je kapcsán. Miközben a WoW Classic hamarosan új tartalmakat kap a 2007-es The Burning Crusade képében, addig a nem klasszikus változatnál már a nyolcadik kiegészítőt, a Shadowlandset frissítgetik.

A közelgő 9.1-es update, azaz a Chains of Domination lesz a Shadowlands első nagyobb tartalmi csomagja, ami többek között egy Korthia nevű régióval és vele együtt egy halom küldetéssel érkezik, de elvileg nem csak ezekkel. 

Hirdetés

A Wowhead adatbányászai szerint ugyanis a 9.1-es patch magával hoz olyat is, amire a játékosok hosszú évek óta várnak: saját szemüvegeket.

Bizonyos NPC-k (mint például a druida kalandor, Elise Starseeker) rendelkeznek különleges okuláréval, de a felhasználók egészen idáig nem aggathatták fel a karakterüket sima, visszafogott kukkerekkel, ami meglepő egy közel két évtizedes szerepjátéknál.

Márpedig a Wowhead szerint hat darab ilyen kozmetikai termék is jön a 9.1-es frissítéssel, noha az adatbázisukban egyelőre csak négy szerepel. Elvileg a következők: 

A Polygon megkereste a Blizzardot is a dolog kapcsán, de a vállalat nem kívánt nyilatkozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)