Hirdetés

Omega Agent - legalább a virtuális valóságban titkosügynökök lehetünk

|

Kellemes szórakozásnak ígérkezik a The Room fejlesztőinek legújabb játéka, ami megmutatja, milyen is a titkosügynökök élete.

Hirdetés

Ha valaki titkosügynöknek áll, készüljön fel arra, hogy a kiképzési program nem éppen sétagalopp. Az Omega Agent pont ezt hivatott bemutatni a Samsung Gear VR szemüvegén keresztül. 

A Fireproof Games már bizonyított nekünk a The Room mobiljátékokkal, most viszont úgy néz ki, hogy új vizekre eveznek, méghozzá a virtuális valóság hullámait szeretnék meglovagolni. Az Omega Agentben egy titkosszolgálat fiatal tehetségének bőrébe bújhatunk, aki a kiképzése során egy erősen stilizált város falain belül vadászik a különféle idegen lényekre. A mókát még jobban feldobja a hősünk hátára aggatott jetpack, amivel kedvünk szerint repkedhetünk az épületek között. Az Omega Agent kipróbálásához elengedhetetlen egy Gear VR szemüveg birtoklása, illetve a 10 dolláros vételárat is ki kell érte csengetni, de a fogyasztóknak szánt szemüvegek elindulásakor azonnal belemerülhetünk majd a titkosügynökök változatos feladataiba. 

Nektek tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)