Hirdetés

OMG HD Zombies - a beteg zombis játék a Steamre költözik

|

A PSP egyik igen népszerű zombis címe hamarosan PC-re is megjelenik, ráadásul szép új textúrákat is kap.

Hirdetés

A fejlesztő, Laughing Jackal honlapján jelent meg a hír, miszerint az eredeti PSP-cím, az OMG-Z PS Vitára készült HD remake-je szolgáltatta a PC-s port alapját, mely a bétateszt lezárultával meg is jelenik még a héten. Aki szereti a zombikat, de kenyere a lopakodás és óvatoskodás, az itt megtalálhatja a számítását.

A játék története szerint ugyanis az apokalipszist ezúttal egy gombaszerű vírus okozza, aminek tulajdonságai miatt főhősünk, egy rohamrendőr akár egy golyóval is több ellent ártalmatlaníthat, lévén a gombafejek felrobbannak, ezzel akár egy láncreakciót is elindítva. Belőlük egyébként nyolcféle van a játékban.

Az OMG Zombies egyébként száz pályát tartalmaz, a képzeletbeli Redfield központjától haladunk majd a város melletti katonai bázisig. Akiknek pedig ez nem lenne elég, azok Prestige módban ezt akár húsz alkalommal is átpörgethetik, ennek köszönhetően bónuszokat szerezve a pályák végi pontszámukhoz, így feljebb kúszva a ranglistákon. Hogy könnyebben megszerezhessük a 12 trófea valamelyikét, fejleszthetjük is főhősünk képességeit - ezekből is pontosan száz darab leledzik a játékban.

Az OMG HD Zombies 5 dollárba kerül majd (nem tudni még pontosan, hány euróra számítják ezt majd át). Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)