Hirdetés

Ömlenek majd az érdekes új játékok augusztusban

|

A nyár utolsó hónapja is erős lesz, sok cím kipörög, mielőtt eljönne az őszi csúcsidőszak a jelenlegi generáció utolsó nagy címeivel, valamint az új generációval.

Hirdetés

2020. augusztusi videojáték megjelenések 2-3. hét

Metamorphosis - augusztus 12. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Kafka Átváltozás című novellája ihlette az alábbi játékot, amiben az apró rovarrá változott Gregor a főszereplő, aki metamorfózisa után nyomoz. Belső nézetből irányítjuk őt, és csak frissen szerzett képességeit használva juthat ki kényelmetlen helyzetéből.

Total War Saga: Troy - augusztus 13. - PC

A Total War sorozat következő része egy teljes történelmi kor helyett egyetlen háborút dolgoz fel, méghozzá azt, amit Trója és Spárta seregei vívtak egymással. Mivel rendkívül kevés információnk van arról, hogy mi történt valójában, a fejlesztőcsapat az Iliászra támaszkodott, de igyekezett két lábbal a földön maradni, így a mitológiai lények valójában speciális viseletben harcoló egységek lesznek, az Istenek pedig nem közvetlenül avatkoznak bele az eseményekbe. Augusztus 13-án, megjelenése napján mindenki ingyen szerezheti majd be az Epic Games Store-ból, és egy ilyen lehetőséget kár lenne kihagyni akkor is, ha a sorozat vagy a műfaj nem tartozik a kedvenceitek közé.

EA Sports UFC 4 - augusztus 14. - PlayStation 4, Xbox One

Nem bővíti évente a UFC sorozatot az EA, de ez nem is baj, a jelenlegi menetrend tökéletesen megfelel. Felfrissített karriermódot, új mozdulatokat, könnyebb földharcot kapunk a negyedik részben.

Microsoft Flight Simulator - augusztus 18. - PC

A hónap közepén, 14 év kihagyás után újraéled a Microsoft népszerű repülőszimulátor-sorozata, a Microsoft Flight Simulator, mely először a PC-seket nyűgözi le elképesztő látványával. A valódi helyszíneket a Bing Maps segítségével szkennelték be, de segít a Microsoft Azure felhőtechnológia is. Az alapváltozat vásárlói és az Xbox Game Pass előfizetői 20 repülőt vezethetnek és 30 autentikusan lemodellezett repteret használhatnak, a Deluxe kiadás 25 gépet és 35 helyszínt kínál, míg a Premiumot beszerzők 30 repülőhöz és 40 reptérhez férhetnek hozzá. Idővel konzolra is érkezik, de erre még többet kell várnunk.

Pathfinder: Kingmaker Definitive Edition - augusztus 18. - PlayStation 4, Xbox One

A tavalyi Pathfinder: Kingmaker most konzolokra látogat, az új kiadás pedig mindent tartalmaz majd, ami a PC-s verzióhoz megjelent, sőt, körökre osztott módban is csatázhatunk.

Peaky Blinders: Mastermind - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Birmingham Bandája sorozat adaptációjában az első évad előtti időkbe repülhetünk vissza, ahol a Shelby família bűnszervezetének tagjaként, Tommy szerepében irányíthatunk mindenkit, hogy tökéletesen megtervezett és végrehajtott tervünkkel bizonyítsuk, ki az agy a családban.

Legends of Ethernal - augusztus 20. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

A Lucid Dreams Studio 2D-s akció-kalandjátékában kézzel rajzolt területeken oldhatunk meg fejtörőket, ugrándozhatunk, harcolhatunk, miközben azt kutatjuk, hogyan és miért tűntek el a főhős szülei.

Battletoads - augusztus 20. - PC, Xbox One

Időről időre szólt a Microsoft, hogy készül még a Battletoads remake, de a megjelenési dátum csak a napokban derült ki: augusztus 20-ától vihetjük el a kigyúrt békákat harcolni.

New Super Lucky's Tale - augusztus 21. - PlayStation 4, Xbox One

A korábban Xbox One-ra megjelent Super Lucky's Tale nem aratott sikert, de később Switchre is ellátogatott egy felújított változatban, és most PS4-en és Xbox One-on kap új esélyt. Egy aranyos platformer, semmi extra, de jobb, mint az első kiadása volt.

PGA Tour 2K21 - augusztus 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az EA már nem gyárt golfjátékokat, ellenben a 2K Sports megszerezte a PGA Tour jogait, így egy licencelt játékban üthetjük a labdát valódi pályák tökéletes másán.

Samurai Jack: Battle Through Time - augusztus 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Az adult swim akció-platformerében a legendás Szamuráj Jackkel kaszabolhatunk, átutazva téren és időn, megállítva Aku uralmát. A sorozat készítői dolgoztak rajta, egy eredeti, új történetet ismerhetünk meg.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)