Hirdetés

Ömlenek majd az érdekes új játékok augusztusban

|

A nyár utolsó hónapja is erős lesz, sok cím kipörög, mielőtt eljönne az őszi csúcsidőszak a jelenlegi generáció utolsó nagy címeivel, valamint az új generációval.

Hirdetés

Sokan bizonyára még mindig a Ghost of Tsushima világában kalandoznak, de akiket nem fogott meg a japán környezet, vagy nem rendelkeznek PlayStation 4-gyel, azok is találhattak ezt-azt a júniusi és júliusi kínálatban. Augusztus viszont még tartalmasabb lesz: rögtön az első héten jön a Horizon Zero Dawn PC-re, amit a várhatóan botrányosan rossz Fast & Furious Crossroads kísér, illetve nem sokkal később megkapjuk a Total War Saga: Troyt, az EA Sports UFC 4-et, a Microsoft Flight Simulatort, valamint a Tell Me Why első epizódját. Nézzük is, mivel szórakoztathatjuk magunkat a nyár utolsó hónapjában - ne felejtsetek el továbblapozni sem!

Hirdetés

2020. augusztusi videojáték megjelenések 1. hét

Skully - augusztus 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Egy rejtélyes szigeten partra mos egy koponyát a víz, amely azt a feladatot kapja, hogy avatkozzon bele az őt életre keltő istenség testvérei között zajló harcba. Valójában összevissza kell gurulgatnunk, dolgokat gyűjtögetnünk, átalakulnunk, ha a helyzet úgy kívánja.

Fall Guys: Ultimate Knockout - augusztus 4. - PC, PlayStation 4

A Fall Guysban zselélényekkel vehetünk részt mindenféle, akár hatvan fős összecsapásokban, melyek végén csak egy maradhat. A PlayStation Plus előfizetői ingyen megkapják augusztusban.

Inertial Drift - augusztus 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Ahogy a játék neve is mutatja, driftelgetnünk kell, viszont a kocsikat két analóggal irányíthatjuk, így precízebben csúszhatunk a kanyarokban.

Horizon Zero Dawn - augusztus 7. - PC

Nem sokkal a Death Stranding után egy újabb, korábban csak PlayStation 4-en elérhető játék látogat el PC-re, méghozzá az utóbbi évek egyik legjobbja, a Horizon Zero Dawn. A Guerrilla Games akció-RPG-jében a Földet járhatjuk be egy fiatal lány, Aloy szerepében, közel ezer évvel azután, hogy egy apokaliptikus esemény mindent romokba döntött, az emberiség pedig a nulláról, törzsi szintről kezdett újra mindent, robotállatok társaságában. Fantasztikus, lenyűgöző világ, emlékezetes karakterek és kiváló harcrendszer vár titeket, ha eddig kimaradt, most pótoljátok be!

Fast & Furious: Crossroads - augusztus 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az eddig látottak után nem sok jót várunk a Halálos iramban franchise-hoz kapcsolódó játéktól, de bízunk abban, hogy a Bandai Namco és a Slightly Mad Studios sem adná a nevét egy láthatóan bukásra ítélt projekthez. Egyébként pörgős, őrült, túltolt akcióra számíthatunk, a versenyzés háttérbe szorul.

Eternal Hope - augusztus 7. - PC

Egy fiatal fiút, Ti'bit kísérhetjük el útjára, melynek során szerelme keresése közben igyekszik szeretetet és reményt találni.

Folytatás a következő oldalon!

Oldalak: 1 2 3 4

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)