Hirdetés

Ön rugdosta már nyomtatóját?

|

A nyomtatásban is meghatározó Canon utánajárt az irodai erőszak legfőbb okainak - avagy rettegjetek, nyomtatók!

Hirdetés

A kezdeményezés magjául az az EU kimutatásokból ismert tény szolgált, miszerint a munkából való kiesés 50 százalékáért a munkahelyi stressz okolható. (2007-ben az Európai Unió már több mint 20 milliárd eurót fordított a stressz kiváltotta betegségek kezelésére.) Az ügyben megbízott ICM Research 2007. augusztus 3. és 8. között a munkahelyi dühről végzett átfogó felmérése során 1.857 irodai dolgozót kérdezett meg egy online kutatás keretében, 18 európai országban, köztünk hazánkban is. Kiderült, hogy az irodai kiborulás nem ritkaság, hanem általános tünete a túlzott stressznek, és fény derült a legfőbb okokra is.

 

Tovább a teljes cikkhez >>> 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)