Hirdetés

Önálló játékként, fillérekért lesz elérhető a Red Dead Online

|

Annyira szeretné megmenteni a Rockstar a Red Dead Redemption 2 többjátékos módját, hogy kevesebb mint 2000 Ft-ért kínál majd hozzáférést.

Hirdetés

Míg a Grand Theft Auto Online soha nem látott pénzeket termel, a Red Dead Redemption 2-höz kapcsolódó Red Dead Online messze nem olyan népszerű. Frissítések sem érkeznek olyan ütemben, a valósághűségre törekvés és a western téma kötöttségei miatt a fejlesztőknek kisebb a mozgástere, és valahogy nem sikerül megtartani a játékosokat.

Steamen például a SteamCharts szerint az elmúlt 24 órában 15692 volt az egyszerre játszók maximális száma, ami majdnem az októberi csúcs fele. Igaz, hogy a játék a Rockstar saját kliensében és az Epic Games Store-ban is fellelhető, de a tendencia valószínűleg  hasonló. A GTA V nem esett még 110 ezer alá.

Hirdetés

December 1-jétől azonban új fejezet nyílik, a Red Dead Online ugyanis PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on (a visszafelé kompatibilitás miatt persze PS5-ön és Series X|S-en is) is elérhető lesz önállóan futtatható címként, február 15-éig 4,99 eurós, bevezető áron (75%-os kedvezménnyel). Mivel sok mindent használ a Red Dead Redemption 2-ből, 123 GB-nyi helyet kér, és extra pénzért feloldható lesz benne a sztorimód is.

A jövő héten érkezik egyébként egy újabb frissítés, amivel a fejvadászok kapnak új célpontokat, felszereléseket, képességeket, valamint 10 új szintet. A héten minden Bounty Hunter küldetés dupla XP-t ad.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)