Hirdetés

Önálló játékként is megjelenik a Ghost of Tsushima: Legends, ezekkel bővül hamarosan

|

Akit csak a többjátékos élmény érdekel, annak nem kell majd megvennie magát a Ghost of Tsushimát.

Hirdetés

A Sony a tavalyi évben is erős felhozatalt kínált számunkra, a The Last of Us Part II mellett a Ghost of Tsushima is kiváló lett. Ez utóbbit októberben egy némileg váratlan, de szórakoztató és meglepően kidolgozott többjátékos móddal, a Legendsszel bővítették, ami sikert aratott a közönségnél, és hamarosan bővítményt kap.

Jövő hónapban a Legends is új tartalmakkal lesz gazdagabb, ezekért viszont - az Iki Island DLC-vel és a PS5-ös újításokkal ellentétben - senkinek nem kell fizetnie, az alapjáték tulajdonosai ingyen megkapnak mindent.

Hirdetés

Szeptember 3-án érkezik a Rivals mód, amiben két kétfős csapat küzdhet meg ellenfelek hadaival. Minden legyőzött ellenfél után Magatamát kapunk, amit a másik csapat hátráltatására költhetünk: blokkolhatjuk vásárlásaikat, átkokat szórhatunk rájuk, majd a végén az győz, aki az utolsó rohamot előbb leküzdi. 

Emellett bevezetik a Gear Mastery rendszert, amiben a 110-es szintű felszerelést viselők cuccaikat egy kaszthoz kapcsolhatják, feloldva ezzel a Mastery kihívásokat, melyek teljesítésével 120-as szint és egy második perkhely is megnyitható.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Augusztus 20-án apróbb változtatások lépnek életbe: a Survival mód például rövidebb lesz, a sztori módban és a New Game+-ban feloldott, külsőt megváltoztató elemeket pedig a Legendsben is lehet majd használni. Szeptember 10. és október 1. között sorra érkeznek még pályák, kihívások, és egy nehezebb raid.

Akit csak a multi érdekel, 7090 Ft-ért megvásárolhatja a Legendst önállóan. Így persze kimarad az alapjáték tartalmaiból, de akár az azt birtokló barátaival is összekapcsolódhat platformtól függetlenül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)