Hirdetés

Önálló kiegészítőt kaphat a Ghost of Tsushima

|

Állítólag Ghost of Ikishima néven jön még idén.

Hirdetés

A Sony jó néhány játékához készült már rövidebb, önmagában is futtatható spin-off (amit akár fizetős demónak is nevezhetünk, de ez a megjelölés, tekintve, hogy mennyi tartalmat kínálnak, nem egészen helyes): az Infamous: Second Sont az Infamous: First Light, az Uncharted sorozatot a The Lost Legacy, a Marvel's Spider-Mant a Miles Morales tette teljesebbé, de az sem volt elveszett, aki a spin-offok valamelyikével kezdte. 

Úgy tűnik, hasonló készül a Sucker Punchnál is (akik mellékesen az Infamousért is feleltek): 2021 folyamán jöhet a Ghost of Ikishima.

Hirdetés

Az infó egy megbízhatónak tartott szivárogtatótól, Shpeshal_Nicktől származik, a ResetERA-n pedig egy KatharsisT nevű felhasználó annyit tett hozzá az általa elmondottakhoz, hogy egyjátékos kiegészítőről van szó. Várhatóan PlayStation 4-re és PlayStation 5-re fog majd megjelenni.

Persze kezeljétek ezt fenntartásokkal, de ne lepődjetek meg nagyon, ha a nyár folyamán megtörténik a bejelentés. A Sony állítólag júliusban tart majd rendezvényt, izgatottan várjuk, mit mutat meg.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)