Hirdetés

Jön a One Piece Pirate Warriors 4, befutott az első trailer

|

Jövőre is a Warriors játékok stílusában folytatódik majd a kalózkaland.

Hirdetés

Ennél animébb hétfőnk sem volt még soha. A napot a My Hero Academia Bakugójának felbukkanásával kezdtük, aztán jöttek a One Punch Man gonosztevői, most pedig itt a One Piece Pirate Warriors 4 bejelentése. A shonen rajongók összetehetik a két kezüket (és pecséteket is formálhatnak velük, hátha egy Naruto bejelentés is befut estig).

Hirdetés

Sajnos magáról a Pirate Warriors 4-ről még sokat nem tudni, azon túl hogy ezt is az Omega Force fejleszti majd, mint a többit, és ebben is rengeteg ellenfélt kell Warriors stílusban legyalulnunk különböző különleges harcmozdulatokkal. A manga és az anime rajongói jó eséllyel szeretni fogják majd ezt az epizódot is.

Megjelenési dátum még nincs, csak annyi, hogy valamikor 2020-ban érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)