Hirdetés

One Piece: Romance Dawn - a PSP sem marad kalózok nélkül

|

A Namco Bandai bejelentette a legújabb One Piece animén alapuló RPG-t.

Hirdetés

A PS3 után, a Sony első generációs marokkonzolja sem marad ki Luffy kalandjaiból, hiszen a Namco Bandai bejelentette a One Piece: Romance Dawn című RPG megjelenését PSP-re.

A Weekly Shonen Jump nevű, japán magazin információi alapján egy tradicionális szerepjátékkal lesz dolgunk, melyben szintlépéskor személyre szabhatjuk karakterünk tulajdonságait, fejleszthetjük erejét és gyorsaságát.

A harcrendszer ikon alapú menüt kínál a támadáshoz, tárgy használathoz és visszavonuláshoz, de előreláthatólag nem körökre osztott mechanikát alkalmaz majd. Pontos dátum még nincs, csupán annyi biztos, hogy Japánban tél környékére várható és az első képeket nézve joggal bízhatunk egy komoly végeredményben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)