Hirdetés

One Piece: World Seeker - egészen 2019-ig csúszik a megjelenés

|

Eredetileg idén jelent volna meg a játék, de inkább tovább tökéletesítik.

Hirdetés

Az idei gamescomon nekem is lehetőségem volt kipróbálni a One Piece: World Seekert, ami úgy is remek mókának tűnt, hogy egyáltalán nem ismerem az alapjául szolgáló mangát és animét. Akkor még idei megjelenést céloztak meg a fejlesztők, de most kiderült, hogy ez végül sajnos nem fog összejönni.

Hirdetés

Koji Nakajima, a One Piece: World Seeker vezető producere is hozzáfűzte saját gondolatait a csúszást bejelentő sajtóközleményhez. Nakajima szerint a One Piece: World Seeker az eddigi legambiciózusabb One Piece játék, a Bandai Namco pedig pontosan tudja, milyen nagyok most a rajongók elvárásai, ezért csak és kizárólag akkor szeretnék kiadni a játékot, mikor az biztosan beváltja a fanok elvárásait. Röviden összefoglalva tehát azért késik a megjelenés, hogy még jobb játékot kaphassunk - szinte kivétel nélkül ezt az indoklást szoktuk hallani, remélhetőleg ezúttal tényleg rászolgál majd a csapat a játékosok türelmére. 

A One Piece: World Seeker PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra fog megjelenni, most már azt is tudjuk, hogy csak 2019-ben. Ti várjátok a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)