Hirdetés

One Piece: World Seeker bejelentés - szabadon járhatjuk be a kalózok világát

|

Új játékban dolgozza fel Luffyék kalandjait a Bandai Namco, jövőre érkezik a One Piece: World Seeker.

Hirdetés

Már számtalanszor ültette át a videojátékok világába a One Piece-t különböző csapatokkal a Bandai Namco, jövőre pedig újabb epizódot adnak ki a kalózos anime alapján One Piece: World Seeker címmel. Ezen kívül viszont még viszonylag keveset tudni a játékról.

Hirdetés

A bejelentésben elárulta a kiadó, hogy szabadon bejárható világot készítenek, amit a korábbi feldolgozásaikban még nem láttunk. Egyébként pedig egy akció-kaland készül, miután az utóbbi években verekedős és musou játékot is kaptunk már a franchise alapján. Azt is tudjuk, hogy a jövőre esedékes megjelenés PS4-re, Xbox One-ra és PC-re várható, illetve a látványvilággal sem lesz különösebb probléma, erről néhány screenshot alapján győződhetünk meg, amiket az alábbi galériában láthattok.

Nektek az eddigiek közül melyik volt a kedvenc One Piece játékotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)