Hirdetés

Új traileren a nyílt világú és a VR-kompatibilis One Piece játékok

|

Két új One Piece játékról is kiadott egy-egy rövid előzetest a Bandai Namco, a nagyfokú szabadáságot adó World Seeker mellett bemutatták a VR-ban játszható Grand Cruise-t is.

Hirdetés

A Bandai Namco ma több készülő projektjéhez adott ki új előzetest, a One Piece manga és anime feldolgozásai kapcsán pedig egyből két játékot mutattak be. A nemrég bejelentett World Seeker mellett a One Piece: Grand Cruise is vár ránk a közeljövőben.

Hirdetés

Az open-world akció-kaland trailere Luffy harci és mozgásbeli képességei mellett a kiterjedt játéktér egy-egy szegletét is bemutatta, ami első ránézésre nemcsak jól kinéző háttér lesz, hanem olykor önmagában is kihívást nyújt majd. 

Emellett a kiadó bemutatta a One Piece: Grand Cruise-t is, ami egy PlayStation VR-ra szánt élmény. Ebben találkozhatunk a főbb szereplőkkel Luffy hajóján, harcokban is részt vehetünk, ami szintén nem lesz utolsó látvány.

A Grand Cruise megjelenéséről még semmit nem tudunk, ahogy a One Piece: World Seekerről is csak annyit árultak el a készítők, hogy 2018-ban érkezik.

Nektek melyik tűnik izgalmasabbnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)