Hirdetés

One Piece: World Seeker - látványos előzetesen a játék pofonokban gazdag nyitánya

|

A Ganbarion műhelyében készülő One Piece: World Seeker a sorozat hangulatát igyekszik megidézni, és ez bizony az új traileren is látszik.

Hirdetés

A One Piece népszerű anime sorozat most márciusban videojáték formájában újra ellátogat PC-re és konzolokra. A szériához kapcsolódó előző címektől eltérően ezúttal nyílt világú környezetben kalandozhatunk majd Monkey D. Luffy bőrébe bújva. A terepet tehát kedvünk szerint szabadon bejárhatjuk majd, időnként lopakodással és harcokkal tarkítva az utazást.

Hirdetés

Ezenfelül a rajongók annak is örülhetnek, hogy az eredeti széria készítői közül többen is felügyelik és segítik az alkotás formálódását. A közelgő, március 15-ei megjelenés alkalmából természetesen érkeznek a különböző kedvcsinálók és videók, ma például a játék első öt percét tartalmazó előzetes futott be. A videóban Luffy egy égi börtönben osztja és kapja a pofonokat. Az eddig látottak alapján a játék egészen jól visszaadja a sorozat hangulatát. Reméljük, hogy a játékmenet is legalább ilyen jó lesz.

Szerintetek megvan a World Seekerben a sorozat hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)