Hirdetés

One Punch Man: A Hero Nobody Knows - bemutatkozott a játék néhány főbb karaktere

|

Vaccine Man, Mosquito Girl és Carnage Kabuto is felbukkannak majd a játékadaptációban.

Hirdetés

A Bandai Namco múlt héten, az Anime Expon jelentette be a One Punch Man: A Hero Nobody Knows című játékot, ami egy laza, 3D-s környezetben pörgő verekedős cím lesz a One Punch Man karaktereivel. Hogy kik fértek bele a játékba, azt még homály fedi.

Hirdetés

A harcosokat pedig a Bandai apránként fogja csak felfedni, a mai trailerrel kezdődően. Az nemrég közzétett új előzetes ugyanis bemutat néhányat Saitma ellenfelei közül.

Nyilván nem a szuper komoly és realisztikus harcélmény lesz a középpontban, hiszen maga a One Punch Man is a shonen mangák kifigurázására született. Ettől függetlenül azért látványos párbajokat vívhatunk majd Xbox One-on, PlayStation 4-en és PC-n. A megjelenési dátum egyelőre nem ismert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)