Hirdetés

Onimusha - már a főnökség is gondolkodik az újraélesztésen

|

A Capcom vezetősége nem feledkezett meg az Onimusha szériáról. Mennek a tárgyalások egy esetleges folytatásról.

Hirdetés

Onimusha, a klasszikus PlayStation 2-es sorozat jó pár éve porosodik már, de egyre inkább úgy tűnik, hogy ez megváltozik a jövőben. A széria legendás producere, Yoshinori Ono tudatta velünk, hogy a Capcom vezetősége komolyan tárgyal az IP sorsáról.

"Beszéltem a cégnél azokkal a kollégákkal, akikkel annak idején megcsináltuk az Onimusha részeit, és arról tárgyaltunk, hogy milyen érdekes is lenne, ha most újra elővehetnénk a sorozatot" - nyilatkozta Ono a Daily Starnak. "Sajnos azt tudniuk kell a lelkes rajongóknak, hogy ez még mindig csak a tárgyalási fázisban van" - ez röviden annyit jelent, hogy legközelebb is évek múlva fog csak befutni egy új rész.

"Mi [a Capcom] tudjuk, hogy lenne igény korábbi szériák feltámasztására, és a jövőben lehet, hogy sor is kerül erre, de egyelőre nincs mit bejelentenünk. Az biztos, hogy a jövőben lesznek hírek több sorozattal kapcsolatban is, melyek örömet okoznak majd a rajongóknak. A közönség kedvencek vissza fognak térni" - szól a semmitmondó magyarázat.

Az egyik ilyen, a Street Fighter V már nagyon nincs messze, de szerintetek az Onimusha folytatáson kívül még milyen rég elfeledett szériát támaszthat fel a Capcom?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)