Hirdetés

Onimusha - új védjegyeket jegyeztetett be a Capcom

|

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a Capcom visszahozza a klasszikus játéksorozatot.

Hirdetés

A 2000-es évek elején elég nagy népszerűségnek örvendett az Onimusha sorozat, így érthető, hogy a rajongók szívesen vennék, ha a Capcom ismét kezdene valamit a címmel. Most pedig úgy néz ki, a japán stúdiónak talán már vannak tervei erre vonatkozóan.

Hirdetés

Április elején a Capcom több régióra vonatkozóan is bejegyeztette az Onimusha védjegyet, így könnyen előfordulhat, hogy hamarosan bejelentenek valamit, aminek a széria rajongói valószínűleg nagyon örülnének.

Ha figyelembe vesszük, hogy mostanában rengeteg játékhoz érkezik felújított változat, akkor elképzelhető, hogy az Onimusha is kap egy remastered gyűjteményt valamikor a jövőben.

Ti egy felturbózott kollekciónak vagy inkább egy folytatásnak örülnétek jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)