Hirdetés

Jön az Onimusha felújított változata

|

Derült égből villámcsapásként jött a bejelentés, hogy a Capcom felújítja az első részt.

Hirdetés

Már 2016-ban is azt pletykálták, hogy visszatér a legendás akciójáték, de csak idén tavasszal lett félig-meddig hivatalos a dolog, amikor a Capcom ismét bejegyezte az Onimusha védjegyet.

Hirdetés

A gamescom alatt még hallgattak a dologról, de amint elült a por a kölni rendezvény után, azonnal ledobták a bombát. Egyelőre nem egy teljes gyűjteményről van szó, ugyanis csak a 2001-es Onimusha: Warlords felújított változata érkezik, az viszont átdolgozott grafikával, analóg stick támogatással, szélesvászon támogatással, és teljesen új zenével. 

Az egykori PS2-es legenda 20 dollárba kerül majd, és nemcsak PS4-en, hanem Xbox One-on, PC-n, és Nintendo Switchen is elérhető lesz. A megjelenésre egészen 2019. január 15-ig kell várni.

Örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)