Hirdetés

Online Aréna 2008 december

|

Elkészült a decemberi Online Aréna! Az átépítés miatt kissé kaotikus állapotok ellenére sikerült felvenni az év utolsó Arénáját.

Hirdetés

Kedves emberek! Gyu, mazur, és ender - Flatline hősies közreműködésével - sikeresen megtárgyalta a decemberi leveleket. A kipihent arcok és a bejglitől kerekedő pocakok látványa ugyan sokkoló lehet kora reggel, ennek ellenére a tv.gamestar.hu újabb gyöngyszemmel lett gazdagabb. Szerinted is gáz a Crysis Warhead magyar szlengje? Szerinted maradjon ilyen a GS irodája a költözés után is? Aki megnézi az megtudhatja, hogy a tv.gamestar.hu ender műve főleg, valamint lelepleződik Flatline is...

 

arenadecember.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)