Hirdetés

Online co-op támogatást kap az Uncharted 2?

|

Az Uncharted 2: Among Thieves a PS3 egyik húzóneve lehet az idén. Főleg akkor, ha igaznak bizonyul a pletyka.

Hirdetés

Online co-op módban is tolhatjuk a Naughty Dog által hegesztett Uncharted 2: Among Thieves játékot. Ezt állítja legalábbis egy névtelen, de állítólag megbízható forrás.

A SrcewAttack volt a szerencsés, aki elsőként hallhatta a hírt, ami egy most zajló Sony show keretében került napvilágra. Az Uncharted 2: Among Thieves eddig is jónak tűnt, bár a néhány képen, és az egy szem traileren kívül nem sokat tudni róla. Az akció kalandban az első részből megismert Nathan ezúttal Marco Polo elveszett hajóját kutatja.

Nathan igazi kemény legény, Indy is tanulhatna tőle néhány trükköt. Az élet azonban kemény, ezért nem árt ha vannak barátaink. Nathan rendelkezik is néhánnyal - az egyiket láthatjátok a képen - de, hogy kik is lesznek ők pontosan, még nem tudni. Az Uncharted 2: Among Thieves állítólagos online co-op módjáról hivatalos bejelentés nincs, sőt a Sony a hírt pletykának minősítette. Reménykedni azért lehet. Az eddigi kiderült infókat megtalálhatjátok előzetesünkben, alant pedig a gameplay trailer.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)