Hirdetés

Online FPS Crytek-től?

|

A Twitteren jelentette be a Crytek készülő online FPS játékát, a Project W-t.

Hirdetés

Az egyik legnépszerűbb közösségi portálon, a Twitteren jelentette be a Crytek koreai stúdiójának egyik munkatársa, miszerint online FPS játékot fejlesztenek, s ha minden igaz, még az idén megjelenik.

Az európai megjelenési dátum egyelőre nem végleges, viszont Koreában, ahol amúgy is nagy népszerűséggel bírnak az online játszható játékok, biztosra vehető, hogy még idén játszhatnak vele a felhasználók.

Kérdéses még az is, hogy milyen motor fogja kiszolgálni a játékot, mely Project W névre hallgat; természetesen a CryEngine 3.0 a legesélyesebb a feladatra.

Mindent összevetve: jó kis multiplatform játékot remélhetünk a Crytek háza tájáról, s reméljük, hamarosan kapunk konkrétabb híreket is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)