Hirdetés

Online terápia World of Warcraft függőknek

|

Ismertek igazán kocka World of Warcraft rajongót, aki nem eszik, nem fürdik, nem jár iskolába, és nem volt offline 10 percnél többet az utóbbi 4 évben?

Hirdetés

Ők az igazán súlyos esetek, és természetesen elenyésző hányadát képviselik a 12 milliós játékos tábornak. Ennek ellnére a probléma létezik, és elég sok ember életét teszi tönkre. Olyannyira, hogy néhány pszichiáter úgy döntött, lépéseket tesz az ügyben.

Mivel az igaz függő egyrészt nem ismeri el függőségét, másrészt nem logol ki sosem, ezért az orvosok a régi jól bevált, "ha a hegy nem megy Mohamedhez..." módszert kívánják alkalmazni. Magyarán a dokik egy csoportja szépen belogol, és online csacsog a szerencsétlen páriákkal. Az ötlet egyelőre kísérleti stádiumban van, de jövőre már gőzerővel logolnak majd az online terapeuták. A csoport vezetője arra kéri a Blizzardot, hogy részükre ingyenes World of Warcraft accountot biztosítson, hiszen nekik ez nem szórakozás, hanem munka. Azért arra kíváncsi lennék, a dokik közül vajon hányan lesznek WoW függők, néhány hét után. Addig is sok sikert nekik...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)