Hirdetés

Online videó sorozat készül a Crysis 3-hoz

|

Az Electronic Arts és a Crytek bejelentették, hogy Albert Huges filmkészítő közreműködésével egy online videó sorozatot készítenek „The 7 Wonders of Crysis 3” címmel, melyet a Crysis soron következő epizódja inspirált.

Hirdetés

A sorozat a Crysis 3 világában fog játszódni és a játékban fellelhető új fegyvereket, ellenfeleket és különféle új játék elemeket fogja bemutatni. Természetesen, a látványról sem feledkeznek meg a készítők, hiszen a rövid cinematic videók során lélegzetelállító helyszíneken legeltethetjük majd a szemeinket, mint például a dinamikusan változó esőerdő ami a trailerben is szerepelt.

„Mikor az EA és a Crytek megkeresett azzal az szándékkal, hogy segítsek nekik megalkotni a 'Crysis 3 hét csodáját' tetszett az ötlet, hogy emocionális sztorit mutassunk be, kizárólag számítógép által generált képekkel. A kihívás, hogy egy olyan produkciót alkossak ami határozottan emberi anélkül, hogy egyetlen ember is szerepeljen a filmvásznon, rendkívül csábító volt és a Crytek által fejleszett Cry Engine technológiája lehetővé tette ezt a számomra, illetve azt is, hogy egy teljesen új médium segítségével mesélhessek el egy történetet.” - nyilatkozta Albert Huges.

Huges korábbi filmes munkái között szerepel a Dead Presidents (Halott pénz), From Hell (A Pokolból), illetve a Book of Eli (Éli könyve). A rendező ezúttal segédkezett a sztori a szkriptek és a forgatási tervek megírásában is, melyeket mind a Crytek által is használt eszközökkel valósítottak meg.

Az első epizód december 12.-én fog debütálni „Hell of a Town” címmel, ám a türelmetlenebbek számára készítettek egy rövid ízelítőt is, melyet már most meg lehet tekinteni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)