Hirdetés

Online zenebolt a Guitar Hero mellé?

|

Az Activision nagy terveket kovácsol a Hero játékokkkal kapcsolatban.

Hirdetés

Nem is olyan régen már beszámoltunk, hogy az Activision nagy erősen vizsgálgatja, hogyan is lehetne minket még jobban leszedni...akarom mondani, hogyan tudnának még nívósabb szolgáltatásokat nyújtani nekünk. Ők a játékaikért fizetett havidíjban vélik megtalálni a megoldást.

A múltkor már kiderült, hogy a hardcore Modern Warfare 2 játékos simán fizetne havidíjat, most pedig a Guitar Hero atyja kottyantotta ki, hogy a sorozatban érkező Hero játékok is fizetőssé válhatnak. Kai Huang szerint vizsgálják annak lehetőségét, hogy a rendszeresen érkező DLC csomagok helyett, vagy mellett egy afféle online zeneboltot indítanának be, amelyet csak havidíj ellenében lehet majd használni. Az ötlet nem halva született, mert egy jófél kínálattal rendelkező boltot bizonyára szívesen használnak a játékosok. Az már más kérdés, hogy a haidíj mennyire jó ötlet, mert mi van akkor, ha nekem például csak 50 szám kell az ötezres kínálatból. Ti fizetnétek ilyesmiért, illetve szerintetek működhet az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)