Hirdetés

OnLive - négy játék ingyenesen beszerezhető ezen a hétvégén

|

Az OnLive környékén eléggé "mozog a Föld". Furcsa és néha ijesztő hírek érkeztek az héten.

Hirdetés

Voltak, akik a szolgáltatás halálát hírezték, de másutt is veszteségekről, illetve tulajdonosváltásról és az ezzel járó személyzeti változásokról volt szó. 

Ami viszont tény, hogy a szolgáltatás változatlanul üzemel, és a múlt hétvégi ingyenes Zeno Clash után ezúttal négy indie címet szerezhetünk OnLive accountunkra, méghozzá ingyen. A négy játék pedig a PoP – Methodology Experiment One, Lume, Dear Esther és a Defense Grid Gold.

A kódot és az instrukciókat az OnLive Facebook oldalán találhatjátok (előre szólok, minden játékhoz újra meg kell csinálni a procedúrát, azaz négyszer kell, ha mindet szeretnétek ingyen megkapni).

Jó játékot a felhőben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)