Hirdetés

Onrush - trailerrel száguldott be a Codemasters újdonsága

|

Megjelent a Codemasters gyors iramú, árkád szórakozást nyújtó versenyjátéka, a launch trailer pedig még utoljára bemutatja, hogy miért érdemes lecsapni rá.

Hirdetés

A Codemasters folytatja azt, amiben igazán jó, hiszen az Onrush is egy versenyjáték lesz, akárcsak a stúdió többi sorozata (mint a Grid vagy a DiRT), csakhogy az új cím a lazább, árkádosabb stílust képviseli, akárcsak a The Crew. 

Hirdetés

A stúdió korábban megmutatta már a játékmenetet és az egyes járműkasztokat, sőt még egy nyílt béta keretében is próbálgathattuk a sebességmámor ízét, azonban most elérkezett az idő, hogy az Onrush felmásszon a boltok polcaira. De mielőtt még leemelnénk onnan, megcsodálhatjuk az utolsó trailert:

Az Onrush már elérhető PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, de a PC-s változatra sajnos még várnunk kell - egyelőre nem tudni, hogy meddig. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)