Hirdetés

Onrush megjelenés - kiderült, mikor jön a Codemasters új játéka

|

Bemutatkozása óta nem sokat hallottunk róla, de hamarosan megjelenik az Onrush, amit a Driveclub és a Motorstorm játékok fejlesztői készítenek immár a Codemasters felügyelete alatt.

Hirdetés

Az októberi Paris Games Week alatt hallottunk először az Onrushról, ami egy érdekes új irány az autós játékairól ismert kiadó számára. 

Hirdetés

Laza, árkádos lesz, ami sem a DiRT, sem az F1 sorozatról nem mondható el mostanában. Ahogy a most érkezett, alább látható, egyébként a játék beépített fotómódjával készített képeken is megfigyelhető, már az autók is extrémebbek a megszokottnál. 

Azt eddig is tudtuk, hogy valamikor nyáron jön, de a csapat nem várat minket sokáig: június 5-étől játszhatunk vele PlayStation 4-en és Xbox One-on (PC-s változatról nem esett szó még). A Deluxe Edition vásárlói extra festéseket szerezhetnek meg, a PS4-esek duplaannyit, mint a One-osok.

Remélhetőleg hamarosan még többet elárulnak a játékról, mi már eléggé kíváncsiak vagyunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)