Hirdetés

Onrush - lesz nyílt béta, kaptunk egy új videót

|

Egy hosszú, de értékes információban annyira nem gazdag blogbejegyzésben jelentett be ezt-azt a Codemasters a készülő játékáról.

Hirdetés

Pár nap múlva jön a Gravel, a Milestone játéka, ami ugyan nem teljesen olyan, mint az Onrush, de egy kategóriában indulnak.

Hirdetés

Talán picit erre is rá szeretne telepedni a Codemasters, de nyilván az is lehet, hogy csak szimplán most érezte úgy a csapat, mondania kell ezt-azt. Mint nemrég megtudtuk, a játék június 5-én jelenik meg PS4-re és Xbox One-ra, valamikor később pedig PC-re, most pedig hozzátették, hogy a kiadást megelőzi majd egy nyílt béta májusban. Kiderült továbbá, hogy nyolc különböző járműosztályt terveznek, az ezekben megtalálható összes gép egyedi lesz stílusában, kezelésében, képességeiben. A képességekkel online vagy a saját csapattársainkat támogathatjuk, vagy az ellenfelek életét nehezíthetjük.

A játékmenet még mindig elég izgalmasnak tűnik, nézzétek meg az új trailert:

Hogy tetszik egyelőre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)