Hirdetés

Leépítések voltak az OnRush fejlesztőcsapatánál, még a rendezőt is kirakták

|

Valószínűleg az is közrejátszott a dologban, hogy a Codemasters tulajdonában lévő brigád legújabb alkotása nem lett túl nagy siker.

Hirdetés

A srácok korábban Evolution Studios néven készítettek több játékot is, köztük a MotorStormot és a Driveclubot is. A stúdió aztán bezárt, viszont a Codemasters felkarolta a csapatot, de a jelek szerint ismét problémák vannak a fejlesztők körül.

Hirdetés

Több forrás is megerősítette a Eurogamernek, hogy leépítések voltak a fejlesztőcsapatnál, ráadásul a jelek szerint még Paul "Rushy" Rustchynsky, a Driveclub és az OnRush rendezője is el lett küldve.

Nem tudni pontosan, mi állhatott a döntés hátterében, de könnyen elképzelhető, hogy azért volt szükség erre a lépésre, mert a srácok legújabb alkotása, az OnRush elég gyengén teljesített a kasszáknál, és kevés fogyott belőle. Mások szerint pedig kommunikációs problémák is voltak a fejlesztők és a Codemasters között.

A kiadó viszont megerősítette, hogy a leépítések nem lesznek hatással az OnRush-hoz érkező extra tartalmakra, tehát a játékosok valószínűleg nem érzékelik majd a dolgot.

Nektek tetszett a csapat legújabb játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)