Hirdetés

Onrush - megjött a rangsorolt mód, új jutalmakért is küzdhetünk

|

Az Onrush Summer Slam eseményével együtt elstartolt a régóta várt Ranked mód.

Hirdetés

Az elmúlt hétvége remek alkalmat kínált arra, hogy aki még nem tette, Xbox One-on kipróbálja az Onrusht. Remélhetőleg sikerült annyi új vásárlót szereznie a játéknak, hogy életben maradjon - már csak a fejlesztőcsapat jövője miatt is bízunk ebben.

Hirdetés

Most megjött az első nagyobb frissítés, mely berúgta a Ranked módot. Két hétig még az előszezon megy, ennek során XP bónuszokat, krediteket, sírköveket lehet szerezni, valamint valamilyen rangot (4x4 szint van). Ezután, augusztus 27-én (még épp időben) indul a Summer Slam esemény, mely nyolc hétig tart.

Arról nincs hír, mikor érkezik a PC-s változat, de azt őszre várjuk. Addig PlayStation 4-en és Xbox One-on is mehet a móka.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)