Hirdetés

Onrush - ilyen képességű verdákkal zúzhatunk

|

Kicsit furcsa egy versenyjáték esetében kasztokról beszélni, de az Onrush esetében pontosan ezeket mutatja be a Codemasters a legújabb trailerben.

Hirdetés

A Codemasters következő játéka, az Onrush az árkádosabb vonalat képviseli majd, amit tökéletesen bemutat 20 percnyi gameplay videó és a legutóbbi pörgős előzetes is, de még mindig nem mutattak meg mindent a játékról. 

Hirdetés

Az Onrush legújabb videója a járműkasztokat mutatja be, amelyekből összesen nyolc egyedi megoldás van (Blade, Outlaw, Vortex, Charger, Interceptor, Dynamo, Titan és Enforcer) és mindegyik saját traittel, valamint Rush képességgel rendelkezik. Nézzétek meg, hogy miket tudnak ezek a fémszörnyek: 

Az Onrush megjelenése június 5-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de a későbbiek folyamán PC-re is megjelenik majd. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)