Hirdetés

Onrush - pörgős előzetes jött a roncsderbiről

|

A Codemasters egy árkád versenyjátékkal próbálja feltornászni az adrenalinszintünket, az Onrush legújabb trailerével pedig sikerült is egy kicsit.

Hirdetés

A versenyjátékairól híres Codemasters következő játéka az Onrush lesz, amelyben őrült tempót diktáló futamok során kell leelőznünk és/vagy ártalmatlanná tennünk az ellenfeleinket, de ők sem kímélnek minket.

Hirdetés

A csapat már többször is betekintést engedett az Onrush játékmenetébe, legutóbb például húsz percnyi zúzást csodálhattunk meg, most pedig itt az ideje a legújabb videónak. A találóan "Race, Wreck, Repeat" névre keresztelt trailerben azt mutatják be, hogy minden pályán többféle útvonalon száguldozhatunk, így kihasználva a környezet sajátosságait, például a magasból üthetjük ki riválisainkat. A Codemasters azt ígéri, hogy ez lesz az egyik legdurvább és legpörgősebb versenyjáték, amit valaha játszottunk - az alábbi kedvcsináló alapján mi hiszünk nekik.

Az Onrush június 5-én várható PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de PC-re is meg fog jelenni valamikor az év folyamán. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)