Hirdetés

Önvédelmi tanfolyam Kinecttel - videó

|

Bár a hatékonyságban lehet kételkedni, de attól még novembertől akár önvédelmi technikákat is tanulhatunk Kinecttel.

Hirdetés

A My Coach sorozat legújabb része várhatóan novemberben jelenik majd meg Xbox 360-ra, célja pedig kifejezetten az önvédelmi harcművészet keretében végzett otthoni testmozgás lesz. A Ubisoft nevével fémjelzett My Coach Self Defence alapjaiban tehát a már jól ismert fitneszjátékok benyomását kelti, ahol a Kinect kamera előtt ugrálva égeht a zsír, de itt az alkotók kicsit többet is akarnak nyújtani: az önvédelem művészetét.

 

Persze nem Miyagi mester kerítésfestős mozdulataival leszünk világbajnok harcművészek, sokkal életszerűbb helyzetekkel találkozunk majd, amelyeket egy valódi önvédelmi oktató tanácsaival fejel meg a rendszer. Harcművészet, kickbox és Krav-Maga is helyet kap a kínálatban, ahogy ez a mellékelt videóból is látható.

Sokkal több információ nincs, ennek alapján kellene eldönteni, hogy kell-e nekünk a Kinectes önvédelmi oktatás, de félő, hogy ez is csak egy újabb bőr a My Coach nevű rókáról, amelyet kopasztottak már meg párszor.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)