Hirdetés

Onyxia visszatér!

|

Lassan elérkezik a World of Warcraft ötödik születésnapja, és a Blizzard nagyszerű ajándékkal kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

Aki esteleg öt éve tolja a Blizzrad MMO-ját, mint én, annak bizonyára örvendetes hír, hogy Onyxia visszatér. A Blizzard az ötödik szülinap alkalmából egy teljesen új 10/25 fős instát prezentál nekünk.

A hír menten nosztalgikus hangulatba ringatott, és felidéztem a gyakorlással töltött estéket. Akkoriban még 40 ember munkája volt szükséges ahhoz, hogy Onyxia-t megrendszabályozzuk. A mostani tervek szerint már max 35 ember is eséllyel szállhat szembe a döggel. Az új instance 80-as szinten lesz elérhető, heroic, és normal módban. Várjuk szeretettel, és keresgélhetjük megint az addonokat, melyek a "deep breath" veszélyére figyelmeztetnek....

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)