Hirdetés

Oort Online bejelentés - lehet több a Minecraftnál?

|

Lionhead és EA veteránok alapítottak új stúdiót, hogy elkészíthessék első önálló játékukat, az Oort Online névre hallgató kockásított sandbox MMORPG-t. Ami nem egy Minecraft.

Hirdetés

Az Oort Online fejlesztéséért az egykori Lionhead, az Electronic Arts és Hello Games munkatársakat tömörítő Wonderstruck Games felel, akik már 2013 óta dolgoznak a projekten, viszont a nagyközönség előtt csak most merték felfedni. Most is csak a játék közösségi finanszírozása miatt.

Az Oort Online egy olyan alapvetően véletlenszerűen generált, Voxel-alapú PC-s sandbox MMORPG lesz, amelyben különböző, de ugyanabban az univerzumban létező világokat ismerhetünk meg és ebből kifolyólag a legfőbb feladataink közé a felfedezés, a túlélés, az építkezés, a craftolás és végső soron a harcolás tartoznak majd. Mindegyik világ más-más kinézettel, elrendezéssel és forrásokkal kecsegtet, ezért elengedhetetlen lesz a területek feltérképezése, persze a terjeszkedésünkhöz a The Protectors néven ismert ellenségeinknek is lesz pár szavuk, akikkel szembeszállhatunk egyedül, vagy akár a többiekkel együttműködve és elosztva a zsákmányt. A fejlesztők bevallásuk szerint azt szeretnék elérni, hogy az Oort Online legyen a játékosok második otthona, saját közösségekkel. EVE Online, valaki?

A Wonderstruck Games 2015 végére tervezi a kiadást, amit a közösségi kalapozás után egy alfa és egy béta előz meg 2015 elején, illetve közepén. Érdemes megjegyezni, hogy már 15 dolláros támogatás után megelőlegeznek nekünk egy kulcsot a teljes játékhoz, 25 dollártól a bétába is belekóstolhatunk, 50-től pedig már az alfát is tesztelhetjük.

Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)