Hirdetés

Open Season - A film alapján

|

Az idén moziba kerülő Open Season című számítógépes animációs filmből is készítenek videojátékot, méghozzá a Ubisoft Montreal jóvoltából. Kevesen tudják, de ilyen címmel korábban másik három filmes alkotás is készült, 1974-től, de egyiknek sincs semmi köze a Sony Pictures gondozásában idén ősztől vetített filmhez, ami alapján tehát játék is készül. Szóval egyelőre annyit tudni, hogy az is szeptember közepe táján érkezik, két héttel a mozi premierje előtt. A filmben szereplő Beth, Shaw, és a többi állatot is irányíthatjuk majd, de valószínűleg csak a szokásos, adaptációktól megszokott minőséget kapjuk. Az első képeket itt találjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)