Hirdetés

Egy kritikákat gyűjtő oldal új szűrőt vezetne be a loot boxok miatt

|

Az OpenCritic vezetői ki akarnak próbálni egy új dolgot: felvezetnék a játékokhoz a mikrotranzakciók mennyiségének és minőségének mutatóit.

Hirdetés

Middle-earth: Shadow of War és a Star Wars: Battlefront II robbantotta ki az újabb mikrotranzakciós vitát, amire az OpenCritic is reagált. A fejlesztők szerint itt lenne az ideje, hogy hozzáadják a játékok oldalához, hogy mennyi és milyen loot box szerű megoldást tartalmaznak az adott címek, és hogy azok mennyire tolakodóak.

Hirdetés

Az oldal munkatársai éppen Twitteren érdeklődnek afelől, hogy milyen értékeket vezessenek be. A csapatnak már vannak ötlete, például szűrhetővé tennék az olyan címeket, amik teljes áruk ellenére aktívan reklámozzák a loot box vásárlás lehetőségét. Olyan mérőket akarnak bevezetni, melyek megmutatják, hogy mennyire nehéz az adott cím valódi pénz költése nélkül, milyen gyakran lehet (ha lehet) venni loot dobozokat játékbeli kreditből stb.

Meglátjuk, hogy mi lesz ebből. Egyelőre nem úgy tűnik, hogy eltűnnének a dobozos megoldások, így ha tényleg megcsinálják ezt a srácok, akkor bőven lesz vele dolguk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)