Hirdetés

Operation: Black Mesa - friss képeken a Half-Life: Opposing Force rajongói remake-je

|

A jelek szerint szépen halad a Source motorral készülő projekt, amiből most kaptunk is egy csokornyi screenshotot.

Hirdetés

A Tripmine Studios még évekkel ezelőtt döntötte el, hogy felújítja a Half-Life: Opposing Force-ot, ami eredetileg 1999-ben, a legelső Half-Life kiegészítő csomagjaként jelent meg. A projekt az Operation: Black Mesa nevet kapta, és most újra megmutatták, hogy áll a fejlesztés - lesz még vele munka.

Hirdetés

A Half-Life 2 modjaként készülő, Source motort használó remake fejlesztése még elég korai szakaszban van, szóval egyelőre csak kevés dolgot tudnak megmutatni a srácok. A most érkezett képeken viszont megnézhetünk néhány újraalkotott pályarészt, összehasonlítva az eredetivel, és a változás bizony elég szembetűnő. Sajnos nem tudni, mikor jelenhet meg a remake, így egyelőre csak reménykedni tudunk, hogy simán megy majd a fejlesztés, és a Tripmine sem fog lemondani a projektről.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)