Hirdetés

Operation Flashpoint: Dragon Rising - Tech Video

|

A nyáron debütáló Operation Flashpoint: Dragon Rising grafikus motorjának képességeit bemutató videóját hoztuk házhoz.

Hirdetés

Legújabb munkájuk gyümölcsével kérkednek a Codemasters elhavazott munkatársai, teszik mindezt joggal, ugyanis szemet gyönyörködtető vizuális megjelenítésben fürösztik Operation Flashpoint sorozatuk következő családtagját. Dragon Rising névre keresztelt alkotásuk megjelenésére valamikor nyáron számíthatunk asztali, PlayStation 3 és Xbox 360 rendszereken. Az utóbbi két platform létjogosultságát egyébként éppen a mai napon erősítették meg. Idén keményen belehúztak az Operation Flashpoint: Dragon Rising médiafelelősei, mára egy játékmenetet is megörökítő fejlesztői videó tartogattak, melyben a játékot hajtó, saját fejlesztésű grafikus motorra helyezték a hangsúly.

opflashp_dragonrising_gstv2.jpg
 

Az EGO Engine (Colin McRae: DiRT, Race Driver: GRID) képességeit prezentáló felvételeket látva most azonnal nekirontanánk a Skira szigetét megszállt kínai PLA erőknek. Pontosabban fogalmazva az EGO továbbfejlesztett verziója dübörög alatta, fejlesztői azt állítják, bámulatosan realisztikus effekteket, fényeket, robbanásokat és egy háborús játékhoz minden elhanyagolhatatlan elemet képes az eddigi grafikus motorok teljesítményszintje felett kipréselni magából. Megemlítették a szokásos, „új szintre elemeli a játékélményt" passzust is, valamint bemutatták a játékhoz dukáló új kinézetet, logót és dobozképeit. A videó megtekintése kíváncsiak vagyunk véleményetekre grafikai megjelenítésével kapcsolatban, így bátran kopogtassátok a billentyűzetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)